Carmen Simionescu, dezvăluiri despre numele copilului: „Avem mai multe variante”

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, dezvăluiri despre numele copilului: „Avem mai multe variante” © Instagram

Carmen Simionescu se află în a 4-a lună de sarcină și este extrem de fericită. Vedeta, alături de iubitul ei, Bogdan Căplescu nu-și mai încap în piele de bucurie și fac deja planuri mari pentru venirea pe lume a copilului lor. 

Carmen Simionescu a povestit recent pentru viva.ro că s-a gândit și la numele copilului, însă nu se poate decide la o variantă finală. 

„Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală” a povestit Carmen Simionescu, pentru sursa citată. Mai mult, cei doi nu s-au apucat încă de cumpărături pentru primul lor copil pentru că, potrivit spuselor vedetei, iubitul ei, Bogdan Căplescu este o persoană superstițioasă. 

„Eu nu sunt superstițioasă, însă iubitul meu este. Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș, însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului” a mai spus Carmen Simionescu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro