Carmen Simionescu, totul despre relația cu tatăl ei celebru: "Am reușit cumva să am o identitate a mea"

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, totul despre relația cu tatăl ei celebru: "Am reușit cumva să am o identitate a mea" © Instagram

Carmen Simionescu va trece în curând într-o nouă etapă din viața sa. La 20 de ani, fiica lui Adrian Minune va deveni mămică pentru prima oară și este nespus de fericită.

S-a lansat pe piață în 2015 și de atunci a scos hit după hit. Carmen Simionescu a reușit să răzbească într-o lume a artiștilor cu greutate și a demonstrat că o carieră frumoasă se dobândește cu mult efort. Cu toate acestea, Carmen Simionescu a fost acuzată mereu că succesul a răsărit de pe urma numelui celebru pe care îl poartă tatăl său.

"Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune. Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen.", a explicat Carmen Simionescu, pentru Viva!

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro