Carmen Simionescu, despre schimbările din timpul sarcinii! Ce se va întâmpla cu cariera ei

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, despre schimbările din timpul sarcinii! Ce se va întâmpla cu cariera ei © Instagram

Carmen Simionescu este însărcinată şi în doar câteva luni va deveni mamă pentru prima dată. Viaţa ei s-a schimbat, însă vrea să meargă mai departe cu toate lucrurile, fără să renunţe la ceva.

Carmen Simionescu susţine că îi place să doarmă mai mult, să mănânce mai mult, însă nu a luat multe kilograme până acum şi se consideră o norocoasă. 

"Pentru graviduţe e mai plăcut să doarmă puţin mai mult, să mănânce puţin mai mult. Nu mă voi retrage. Voi fi activă pe plan profesional, merg în continuare la concerte. Pe plan... la studio, voi avea lansări, voi continua să muncesc. Mereu mi s-a cerut un sfat, pur şi simplu am avut noroc de la mama natură. Nu am ce să zic. Cred că ajută şi viaţa activă", a spus Carmen Simionescu. 

A fost cerută în căsătorie când nu se aştepta deloc. Toţi apropiaţii lui Carmen Simionescu au pregătit o surpriză de zile mari. 

"Nu am realizat. Am avut un şoc. Am izbucnit în plâns. Săracul, a avut foarte multe emoţii. Tata parcase maşina în faţa cafenelei, eu dacă o vedeam... A ieşit superb. De mică mi-am dorit ca momentul acesta să fie magic şi chiar a fost. Ştiau toţi prietenii noştri. Cum mi-au ascuns atâta timp", a spus Carmen Simionescu despre cererea în căsătorie.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro