Cătălin Botezatu, prima apariţie la un eveniment, după operaţiile suferite! "Nu mai sunt ca înainte"

+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu, prima apariţie la un eveniment, după operaţiile suferite! "Nu mai sunt ca înainte" © Instagram

Cătălin Botezatu a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în urmă cu mai puțin de două luni, atunci când a fost operat de urgență la o clinică din Turcia, fiind suspect de cancer. Designerul a avut și ceva complicații în urma intervențiilor și a avut nevoie de foarte multă putere și răbdare pentru a se reface.

Obișnuit să fie mereu în centrul atenției, la evenimente mondene și petreceri exclusiviste, lui Cătălin Botezatu i-a fost foarte greu să se obișnuiască să fie ceva mai liniștit, macar pentru scurt timp. Greul a trecut, astfel că celebrul designer a reînceput să își facă apariția în showbiz și a avut parte de o revenire în forță. Chiar dacă nu este în cea mai bună formă a sa, promite că va redevi "Bote", cel pe care toată lumea îl știe și îl apreciază. 

Cum se simte după operații

"Nu mai sunt ca înainte, se termină bateriile instant. E ok, sunt grumand, mănânc ce trebuie măcar în primele două luni, nu o să mai mănânc prăjeli, dar o să îmi reintru în normal.", a declarat Cătălin Botezatu, la Star Matinal. 

A fost prima apariţie a lui Cătălin Botezatu după operaţia suferită. Creatorul de modă şi-a reluat activităţile şi are grijă să se întreţină cum trebuie, pentru a nu mai avea probleme. 

"Nu e foarte greu să fii în pielea mea, trebuie să te întreţi, asta e important. Orice bărbat trebuie să se spele, să folosească produse de parfumerie şi nu în ultimul rând creme, creme de întinerire..cât de cât. Crema de seară, crema de dimineaţă, da, le folosesc.", a mai spus Cătălin Botezatu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest