Câte case avea, de fapt, Nicolae Ceaușescu. Vilele erau aranjate după placul Elenei

Câte case avea, de fapt, Nicolae Ceaușescu. Vilele erau aranjate după placul Elenei © arhiva

Nicolae Ceaușescu și soția lui Elena au fost două persoane importante în țara noastră, dar care au iubit dintotdeauna luxul și vacanțele extravagante. Cei doi soți aveau mai multe locuințe în țară, iar oriunde mergeau în vacanță aveau un loc unde să înopteze

Nicolae Ceaușescu și soția sa au locuit în cartierul Primăverii, construită în anii 60, dar aveau la dispoziție mai multe locuințte de lux în toate colțurile României. Atunci când voiau să plece într-o vacanță, aveau un loc asigurat unde să își petreacă nopțiile. Locuințele de lux a soților impresionau prin rafinament și bun gust.

Vila din Snagov a fost folosită timp de douăzeci de ani ca reședință de weekend pentru familia Ceaușescu. De foarte multe ori, cuplul se deplasa către aceasta cu un eclicopter, iar acolo se puteau bucura de aer curat, dar și de mai multe spații și terenuri de volei, dar și alte facilități.

Nicolae și Elena au avut o casă și la Predeal, care a devenit vilă de protocol în anii 50. Până în 1990 a arătat foarte bine, însă ulterior a fost lăsată în paragină. 

O altă vilă a avut-o și la Neptun, acolo unde dictatorii își petreceau verile pe litoralul Mării Negre. Peste 100 de oameni lucrau pentru cei doi soți pentru a nu lipsi nimic

Casa de pe Lacul Cinciș, aflată la marginea orașului Hunedoara, a fost o altă destinație luxoasă pentru Ceaușescu. Toate vilele construite se pare că erau aranjate după mofturile Elenei, iar luxul domnea la orice pas.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro