Câte operaţii estetice are Andreea Bănică? „E normal să ai grijă de tine”

+4 click pentru
galerie

Câte operaţii estetice are Andreea Bănică? „E normal să ai grijă de tine” © Instagram

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute apariţii din lumea mondenă. Cu toate acestea, mulţi se întreabă dacă vedeta a suferit de-a lungul anilor vreo intervenţie chirurgicală. Ca să închidă gurile rele, Andreea a vorbit despre acest subiect!

Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este iubită şi apreciată de toată lumea, umplând săli întregi de spectacol cu vocea ei. De-a lungul timpului, şi-a tot schimbat înfăţişarea, gurile rele criticând-o dur. Blondina a pus piciorul în prag şi a decis să facă lumină în situaţia dată.

Vedeta susţine că nu are nicio intervenţie chirurgicală, ci că singura dată când a încercat, nu a reuşit. „Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, susţine Andreea.

De asemenea, atunci când vine vorba de sâni şi nas, blondina neagă în totalitate acuzaţiile care i se aduc. „De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul.”, a completat ea.

Singura dată când a intervenit cu o astfel de operaţie asupra fizicului ei, a fost atunci când şi-a scos aluniţa, care a fost moştenită genetic. „Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, a încheiat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro