Câţi bani cere Andreea Bălan pentru a-şi face prezenţa la eveniment? Sumele sunt colosale

+3 click pentru
galerie

Câţi bani cere Andreea Bălan pentru a-şi face prezenţa la eveniment? Sumele sunt colosale © Instagram

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară, fiind îndrăgită de toată lumea. Mulţi şi-ar dori să o vadă în concerte sau de ce nu, la propriile evenimente. Ei bine, oare cât costă prezenţa artistei pentru o nuntă, un botez sau orice tip de eveniment de acest gen?

Andreea Bălan nu mai are nevoie de nicio prezentare, clasându-se în topul celor mai bune artiste. Are talent şi un timbru aparte, care nu poate fi înlocuit. Iar dacă pe plan profesional totul merge de minune, pe plan personal lucrurile excelează pe zi ce trece.

Blondina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul George Burcea, dar şi de cele două fetiţe care le colorează vieţile zi de zi. Nu uită niciodată de fanii ei, fiind foarte activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram, acolo unde postează în fiecare zi câte o fotografie din locul în care se află.

Ei bine, cu toţii ştim că talentul costă, iar când vine vorba de muzică, Andreea munceşte din greu pentru ca show-ul să iasă perfect. Cu toate acestea, artista cere între 3.500 şi 10.000 de euro pentru un concert. Să nu uităm de faptul că blondina face un show de zile mari, având o întreagă echipă de dansatori după ea, dar şi mai multe ţinute pe care le schimbă de fiecare dată. 

Pe lângă evenimentele de acest gen, cântăreaţa este prezentă uneori şi la balul bobocilor, acolo unde încasează suma de 2.500 de euro pe 45 de minute de show. Când vine vorba de prestaţia trupei Andre, lucrurile se schimbă, suma crescând la 5.000 de euro pentru 45 de minute, potrivit Click.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro