Câţi bani cere Antonia pentru prezenţa la un eveniment? Suma este mai mare decât credeai

Câţi bani cere Antonia pentru prezenţa la un eveniment? Suma este mai mare decât credeai © Instagram

Antonia este una dintre cele mai frumoase şi apreciate cântăreţe de la noi din ţară. Dând dovadă de un talent şi o voce aparte, vedeta nu se "vinde" aşa uşor, mai ales când vine vorba de evenimente la care cântă sau de locuri în care susţine concerte.

Antonia este o artistă îndrăgită de toată lumea, frumuseţea ei fiind de-a dreptul răpitoare. Artista dă dovadă de naturaleţe de fiecare dată, cu toate aceastea, fiind o apariţie care îi lasă pe toţi cu gura cască. Despre voce şi talent, nu mai are rost să zicem nimic, majoritatea lumii ştiind de calităţile pe care artista le are în domeniul muzicii. 

Fiind consacrată pentru cariera ei, focoasa Antonia nu face show aşa uşor. Se pare că iubita lui Velea nu ia mai puţin de 3.500 de euro pentru un concert, lucru care demonstrează încă o dată, faptul că, talentul constă. Compania care se ocupă de artistă încasează şi ea o parte din venturile artistei. Faţă de alte vedete, Antonia nu este deranjată să-şi împartă veniturile, agenţia la care artista activează ajutând-o foarte mult să crească. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro