Catrinel Sandu a plecat în luna de miere. Cum arată locul de poveste ales de blondină împreună cu soţul său / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Catrinel Sandu a plecat în luna de miere. Cum arată locul de poveste ales de blondină împreună cu soţul său / VIDEO © Instagram

După o nuntă ca-n poveşti, Catrinel Sandu petrece o lună de miere aşa cum a visat-o! Ca-n basme, Catrinel Sandu şi soţul ei, Steve, vor petrece zile şi nopţi de neuitat.

Viaţa ei e numai lapte şi miere! După o nuntă exact aşa cum a visat-o, Catrinel Sandu şi soţul ei, Steve, petrec o lună de miere ca-n poveşti! Nunta s-a ridicat la nivelul tuturor aşteptărilor, iar acum a venit momentul relaxării. Catrinel Sandu a muncit şi s-a stresat mult pentru ca totul să decurgă bine, iar acum, în sfârşit, are timp să se bucure de tot ceea ce a trăit.

Ajunsă la hotelul unde va petrece luna de miere alături de soţul său, Catrinel Sandu a ţinut să-şi înştiinţeze prietenii cu ceea ce face, ţinând în acelaşi timp să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături.

''Luna noastră de miere începe acum! Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune! Sunt binecuvântată să am prietenii și familia mea în viața mea", a scris Catrinel Sandu, pe contul ei de Instagram!

Catrinel Sandu a trecut de la agonie la extaz

Catrinel Sandu este mai fericită ca niciodată! Vedeta le are alături şi pe fetiţele sale, Sara şi Lara, dar şi pe bărbatul care i-a devenit soţ! Deşi a trecut prin momente dificile, acum vedeta zâmbeşte din nou şi are alături un bărbat minunat! Catrinel Sandu a trecut anul acesta de agonie la extaz. La începutul lunii iulie, Catrinel Sandu şi-a pierdut tatăl, pe care îl iubea enorm, iar suferinţa a fost una teribilă. 

Uşor-uşor, cu susţinere din partea iubitului, actual soţ, al mamei şi al fetiţelor sale, Catrinel Sandu a început să zâmbească, ştiind că acelaţi lucru şi-l doreşte şi tatăl său. Acum, vedeta este fericită şi liniştită pentru că ştie că va avea un viitor bun altături de Steve.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro