Ce se întâmplă în viața lui Catrinel Sandu, la scurt timp după nuntă. Toată lumea a felicitat-o!

+4 click pentru
galerie

Ce se întâmplă în viața lui Catrinel Sandu, la scurt timp după nuntă. Toată lumea a felicitat-o! © Instagram.com

Catrinel Sandu se poate considera cea mai norocoasă femeie. Vedeta s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, Steve și trăiește ca o prințesă. Mai mult, în familia ei a fost un mare motiv de sărbătoare, pe care a ținut să-l împărtășească cu toți fanii ei. 

Catrinel Sandu este cea mai fericită și împlinită femeie. De curând, la scurt timp de la nunta ei cu Steve, vedeta a dat marea veste pe Instagram și toți fanii au ținut să o felicite. Mai exact, Catrinel Sandu și-a serbat ziua de naștere cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 43 de ani. Deși unele femei se panichează la această vârstă și consideră că au îmbătrânit, pentru Catrinel Sandu, viața de-abia acum începe!

Blondina traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este cum nu se poate mai împlinită și a împărtășit bucuria zilei sale de naștere cu toți fanii pe care îi are pe Instagram. Catrinel Sandu a postat o frumoasă fotografie de familie cu ea, Steve și cele două fetițe ale vedetei, iar toți patru par a fi extrem de fericiți și uniți. 

Ceea ce este cel mai important pentru Catrinel Sandu este faptul că Steve este un tătic exemplar pentru cele două fetițe pe care vedeta le are. 

Catrinel Sandu s-a căsătorit recent cu Steve

În urmă cu o săptămână, Catrinel Sandu și-a unit destinul cu cel al lui Steve, bărbatul care i-a făcut inimioara să bată mai puternic ca oricând. Cei doi au avut parte de o ceremonie de vis, iar Catrinel Sandu a arătat ca o prințesă în ziua nunții.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro