Ce crede Carmen de la Sălciua, cu adevărat, despre Denisa Răducu. A vrut sau nu să o copieze?

+5 click pentru
galerie

Ce crede Carmen de la Sălciua, cu adevărat, despre Denisa Răducu. A vrut sau nu să o copieze? © Instagram

Timp de multă vreme, după ce a atins succesul pentru prima oară, Carmen de la Sălciua a fost comparată cu Denisa Răducu. S-a ajuns până la un punct în care până și cea mai mică schimbare de look era trasată ca fiind o asemănare cu regretată artistă. Dacă, acum ceva timp, subiectul a devenit unul sensibil, care o irita pe Carmen, acum cântăreața are o nouă perspectivă.

După ce a preferat să nu mai vorbească de acest subiect o perioadă, Carmen de la Sălciua o menționează din nou pe Denisa Răducu. Întrebată de un fan dacă a avut vreodată tentația de „a o copia” pe regretata cântăreață, Carmen de la Sălciua a negat acest fapt, menționând însă că o bucură mult atunci când admiratorii văd asemănări între cele două.

ÎNTREBARE: Ai avut tentativa să o copiezi vreodată pe Denisa? Sincer.

RĂSPUNS: Nu! Am ascultat melodiile ei, foarte multe le știu din cap... Și nu a fost o manelistă în viziunea mea. A fost un artist! Chiar dacă publicul o recunoaște drept manelistă, prin melodiile pe care le cânta. Comportamentul ei era ca al unui artist desăvârșit! Mi s-a spus de multe ori că în anumite melodii ni se aseamănă vocile. E posibil și mă bucur dacă e așa și dacă voi vedeți lucrurile așa!

Nu a cunoscut-o niciodată pe Denisa

Tot în cadrul aceluiași set de întrebări, Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu a cunoscut-o niciodată pe Denisa Răducu, dar că are totuși o părere foarte bună despre ea.

ÎNTREBARE: Ai cunoscut-o pe Denisa?

RĂSPUNS: Din păcate, nu! Dar mi-aș fi dorit! Cu siguranță un caracter ca al ei nu putea trece neobservat. Din punctul meu de vedere, o artistă decentă și modestă! Pe lângă faptul că era extrem de talentată.

Denisa Răducu a murit în 2017, răpusă de o boală cumplită. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro