Ce dulce e împăcarea! Cum l-a surprins Ramona Olaru pe Cuza la două zile de la despărțire

+3 click pentru
galerie

Ce dulce e împăcarea! Cum l-a surprins Ramona Olaru pe Cuza la două zile de la despărțire © arhiva

După ce în urmă cu doar câteva zile Ramona Olaru a anunțat pe pagina sa de socializare că este singură, iată că lucrurile s-au schimbat, iar ea și Cuza s-au împăcat, și chiar l-a  surprins pe acesta cu un preperat dulce, ”de împăcare”.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu, pe numele său real Adrian Popescu, au o relație de mai multe luni și mai tot timpul se afișează împreună la evemimente, dar și pe conturile de socializare.

Mare le-a fost mirarea fanilor atunci când în ultima vreme nu a mai apărut nicio postare cu el pe pagina Ramona, iar întrebată de un fan ce se întâmplă, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că ea și Cuza s-au despărțit.

Totuși, la doar câteva ore de la anunțul făcut, cei doi s-au afișat din nou împreună pe conturile de socializare, la fel cum o făceau înainte, iar în urmă cu doar câteva ore, aceasta l-a surprins pe tânăr cu un ”cadou de împăcare”.

Într-un filmuleț publicat pe contul său de socializare, Ramona Olaru îi dăruiește lui Cuza o mică parte dintr-un cozonac, spre surprinderea lui.

”Ia uite ce ți-am adus. Jumătate s-a mâncat de la ușă până aici”, a fost replica Ramonei Olaru după ce Cuza a rămas mirat că este vorba doar despre jumătate de cozonac.

Cu și fără prepartul dulce, acum relația lor este din nou ca înainte, și nu dau niciun semn că s-ar fi despărțit în urmă cu doar câteva zile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro