Ce mesaj i-a transmis Andreea Berecleanu lui Chef Joseph, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. "Un munte de om s-a enervat puţin"

+2 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu, prietenă de nădejde! Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea tv lui Chef Joseph, după ce a ajuns pe mâinile medicilor. "Un munte de om s-a enervat puţin" © Instagram

Chef Josehp nu a trecut în ultima vreme prin cea mai bună perioadă, ajungând de urgenţă pe mâinile medicilor, după ce ar fi avut probleme cu inima. Andreea Berecleanu, o prietenă de nădejde, aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna, l-a încurajat pe cunoscutul jurat printr-un mesaj scris pe reţelele de socializare!

Momente grele pentru celebrul Chef Joseph, care a ajuns de urgenţă miercuri dimineaţă, la Spitalul CC Iliescu din Capitală, după ce a avut probleme cu inima, din cauza oboselii şi a stresului. Într-o postare pe Facebook, juratul a scris că situaţia este sub control şi că starea lui de sănătate este una bună, însă, are nevoie de mai multă odihnă.

"Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a supra solicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic!", este mesajul pe care Chef Joseph l-a scris pe reţelele de socializare.

"Un munte de om s-a enervat puţin"

Şi cum este un nume consacrat în showbiz-ul românesc, juratul are prieteni numai unul şi unul. Printre ei, o regăsim şi pe frumoasa Andreea Berecleanu, care s-a îngrijorat de starea amicului ei, aşa că, s-a gândit să-i scrie un mesaj, pe care l-a postat pe contul de Instagram, însoţit de o poză cu cei doi.

Vedeta de la pupitrul ştirilor îl sprijină pe Chef şi este alături de el, susţinând că este un perfecţionist convins şi că trece printr-o perioadă foarte încărcată. Din cauza faptului că munceşte foarte mult, juratul nu are timp să mănânce sau să doarmă suficient, lucruri ce i-au afectat sănătatea.

"În realitate, un munte de om, cu o viaţă super disciplinată, s-a enervat puţin. Așa e Joseph, face totul cu pasiune. Mai șțiți, mai cunoașteți și voi oameni perfecționiști? Cei care își doresc în jur oameni că ei? Ei bine, asta e greu de găsit, mai ales în România. Și pentru o industrie cum e HORECA, mai ales când ești in vârf și oamenii nu-ti dau voie să greșești, ritmul e devine un carusel al nebuniei. Joseph Hadad, prietenul meu, mănâncă puțin și ce trebuie, face sport, doarme suficient, face pauză de shabbat, inclusiv de la tehnologie, și cu toate acestea, nu e suficient.

Consumul nervos al unei situații date sau a unui motiv administrativ nu are voie să atingă un artist. Joseph, te așteptăm din nou in bucătăriile restaurantelor tale să faci minuni. Pun pariu că ești deja acolo!💙🤗 Eu sunt deja la masă. Aștept shaorma mea marocană.", a fost mesajul pe care Andreea Berecleanu l-a scris pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro