Asta o scoate din minţi pe Brigitte Sfăt! Ce nu trebuie să facă sub nicio formă Florin Pastramă

+3 click pentru
galerie

Asta o scoate din minţi pe Brigitte Sfăt! Ce nu trebuie să facă sub nicio formă Florin Pastramă © spynews.ro

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă sunt, cu siguranţă, cuplul momentului în showbiz! Nu se iubesc de mult timp, dar cei doi simt că sunt făcuţi unul pentru celălalt, aşa că au hotărât să treacă la următorul pas: nunta. Însă, există ceva ce Florin Pastramă trebuie neaparat să ştie, înainte de marele eveniment. 

În urmă cu fix un an, Brigitte Sfăt apărea la Antena Stars, îmbrăcată în mireasă. Într-o rochie aleasă chiar de ea, pentru momentul când s-a „căsătorit” cu Nadir, în cadrul unei petreceri inedite. Atunci, frumoasa brunetă a fost întrebată dacă este geloasă. Ei bine, Florin Pastramă, pregăteşte-te! "Da!", a fost răspunsul lui Brigitte. Şi asta nu e tot!

Deci, pentru o căsnicie lipsită de probleme, Florin Pastramă trebuie să stea deoparte de alte domnişoare şi nu cumva să dea curs unor flirturi, pentru că Brigitte nu acceptă sub nicio formă asta. 

A doua problemă ar fi... faima! Da, da, faima. Brigitte ştie că, atunci când eşti o persoană cunoscută, mulţi ar vrea să fie lângă tine doar pentru mai multă expunere. 

"Dacă eu mă îndrăgostesc, întotdeauna mă voi îndrăgosti de un suflet în primul rând şi apoi de aparenţele astea. Au şi ele un rost atunci când eşti o persoană cât de cât cunoscută, normal că te gândeşti ca partenerul vrea să fie cu tine şi din cauza asta şi este o hibă.", a spus Brigitte Sfăt în urmă cu un an, la Antena Stars. 

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă fac nuntă. Şi-au ales deja verighetele

Brigitte Sfăt a primit inelul de logodnă de la Pastramă, iar acum cei doi au fost surprinşi chiar în momentul în care şi-au ales verighetele. Brigitte Sfăt şi proaspătul ei iubit, Florin Pastramă, au mers într-unul dintre cele mai scumpe magazine de bijuterii, acolo unde şi-au ales verighetele pe care le vor purta la cununia religioasă.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro