Ce se va întâmpla cu locuința în care a fost găsită fără viață Cristina Țopescu

Ce se va întâmpla cu locuința în care a fost găsită fără viață Cristina Țopescu © arhiva

Vestea tristă că jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viața a venit ca un șoc pentru toți cei care au admirat-o. Aceasta a fost găsită fără suflare în locuința în care stătea împreună cu cățeii sale. După moartea acesteia, casa va reveni băncii. 

Cristina Țopescu s-a stins din viață fulgerător. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit duminică seară, după ce în ultimele săptămâni nu a mai dat niciun semn de viață. Una dintre vecinele sale și o bună prietenă a mers la locuința ei, însă nu a avut parte de niciun răspuns, iar atunci și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

După ce a sunat la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, care, într-adevăr au descoperit-o pe jurnalistă moartă în casă, în pat. 

Locuința în care aceasta stătea era în chirie, iar vedeta plătea lunar pentru a putea avea un acoperiș desupra capului, potrivit România TV.  Acum, după decesul care a venit ca un trăsnet, casa va reveni băncii.

”Inițial a stat într-o casă naționalizată, însa propriertarul a revenidicat-o, apoi a primit propunerea pentru un apartament mic în sectorul 1, însă a refuzat și a ales să stea în chirie în casa aceasta. Locuința va reveni acum proprietarului de drept, în acest caz, băncii”, potrivit sursei menționate.

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri la Crematoriul Bârzești. Cenușa acesteia va fi dusă la Oradea, acolo unde locuiește mama sa. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro