Cea mai mare dezamăgire a lui Cătălin Botezatu! Prin ce a trecut designer-ul

+3 click pentru
galerie

Cea mai mare dezamăgire a lui Cătălin Botezatu! Prin ce a trecut designer-ul © Instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai reprezentativi creatori de modă din România. Cu toate că se bucură de un succes colosal pe plan profesional, din punct de vedere personal, lucrurile nu au fost mereu roz, iar designer-ul a trecut printr-o mare dezamăgire! Oare despre ce este vorba? 

Cătălin Botezatu este fără doar şi poate unul dintre cei mai buni designeri de la noi din ţară. Creaţiile lui fac înconjurul lumii, multe vedete din străinătate apelând la serviciile românului nostru. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze şi optimist, destinul nu a fost mereu prea blând cu cunoscutul om de modă.

A suferit mult şi nu i-a fost niciodată ruşine să vorbească despre asta. Mai ales când a venit vorba despre dezamăgiri, Cătălin a povestit situaţia neplăcută prin care a trecut. Acum ceva timp, atunci când se afla într-o relaţie, fix de ziua lui, iubita l-a dezamăgit în cel mai urât mod.

Cătălin susţine că cel mai regret al lui este că are prea multă încredere în oameni.

"Sunt om un care este dedicat muncii sale. Familie nu poate să existe în același timp. Regrete sunt întotdeauna. Într-o relație spunem mereu că nu mai facem, dar tot o facem. Cel mai mare regret e că am prea multă încredere în oameni.", a declarat designer-ul.

Iubita nu l-a surprins de ziua lui, dezamăgindu-l pe creatorul de modă, care a povestit că i-a trimis un mesaj penibil, la 12 noaptea. Din acel moment, Cătălin a decis că trebuie să fie mai selectiv cu oamenii din viaţa lui şi să aibă grijă în faţa cui îşi deschide sufletul. 

"Încă nu m-a surprins (nr. iubita sa), mi-a dat un mesaj penibil la 12 noaptea. Îmi văd viața la fel de frumoasă, plină de realizări. Vârsta își spune cuvântul, ai vrea să le faci, dar nu mai duci. Sunt mai selectiv, dar tot fac. Mi-am pus stenturi multe. Cel mai mare lucru pe care l-am acumulat este experiența", a completat el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro