Celia a fost cerută din nou în căsătorie în India, după ce s-a zvonit că divorțează

+3 click pentru
galerie

Celia a fost cerută din nou în căsătorie din India, după ce s-a zvonit că divorțează © instagram

După ce anul trecut s-a zvonit că Celia și soțul său au hotorât să divorțeze, iată că lucrurile au luat cu totul altă întorsătură, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Bărbatul a cerut-o din nou de soție într-o locație de vis, Taj Mahal. 

Celia și soțul său au intrat în atenția presei anul trecut atunci când s-a zvnoit că cei doi vor divoța, însă lucrurile nu au stat tocmai asa. După ce au început din nou să se afișeze în fotografii care mai de care mai romatice, iată că bărbatul a luat o nouă decizie, a cerut-o din nou de soție. 

Cântăreața s-a fotografiat alături de soțul ei într-o locație superbă, Taj Mahal, însă asta nu e tot. Bărbatul s-a așezat în genunchi în fața ei, i-a dat inelul și a cerut-o de soție, din nou. ”Mai vrei să fii soția mea? ... iar si iar ! ?”, au spus cuvintele pe care soțul i le-a adresat frumoasei sale soții, după mulți ani de căsnicie.

Bineînteles, răspunsul Celiei a fost cel așteptat: ” Da! Pentru totdeauna!”, a scris ea în postarea care a însoțit fotografia. 

Și mai special este faptul că pe banca în care a fost cerută Celia de soție, din nou, în urmă cu mulți ani a stat și Prințesa Diana, iar ipostază a devenit legendară de atunci. După aproape 8 ani de relație și 7 ani de căsătorie între cei doi, iată că gurile rele au fost asupate, iar Celia și soțul său își trăiesc iubirea la cote maxime. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro