Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat. Cei doi urmează să facă nuntă şi să devină părinţi. "O să fie tripleţi"

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat. Cei doi urmează să facă nuntă şi să devină părinţi. "O să fie tripleţi" © Foto: Instagram

După ce s-a tot vehiculat că s-a împăcat cu fosta iubită, Cezar Ouatu a dat cărţile pe faţă şi a confirmat zvonurile. Artistul şi celebrul make-up artist, Andreea Vilău, şi-au mai dat o şansă şi sunt mai fericiţi ca oricând.

Cezar Ouatu a vorbit la "Star Matinal" de la Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăieşte şi care îl face foarte fericit. Simpaticul artist a recunoscut că a învăţat multe din greşelile făcute, pe care nu vrea să le mai repete, şi este fericit alături de iubita sa, cei doi gândindu-se chiar şi la nuntă şi copii.

CITESTE SI: Cezar Ouatu i-a luat iubitei un cadou incredibil! Acum se bucură amândoi de el

"Au fost probleme, dar totul e bine când se termină bine, când învăţăm ceva. Trebuei să iei ce este mai bun din orice succes şi eşec. Eu am învăţat şi îi mulţumesc Lui Dumnezeu şi iubitei mele că mă înţelege. Andreea mi-a oferit încredere pentru că o relaţie nu se bazează doar pe atracţie fizică. Trebuie să găseşti acea reciprocitate. Şi dacă tu emani pozitivitate atragi pozitivitate. Şi un sfat, nu mai plecaţi urechea la ce spune lumea pentru că gura lumii nu îţi vrea binele şi trebuie să fi ghidat pe ce simţi tu. Suntem pregătiţi să facem pasul următor. Şi la 39 de ani sunt sigur că o să fac tripleţi. O să vedeţi (n.r despre nuntă)", a spus Cezar Ouatu la "Star Matinal".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro