FOTO / Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubi? „Femeia sufletului meu”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cezar Ouatu s-a împăcat cu iubi? „Femeia sufletului meu” © Instagram

Cezar Ouatu este un artist desăvârşit care nu trece printr-o perioadă excelentă. După ce a anunțat public, pe contul său de Facebook, că s-a despărțit de celebrul make-up artist Andreea Vilău, artistul a postat pe contul lui de Instagram o fotografie care a stârnit numeroase controverse. 

De Ziua Femeii, Cezar Ouatu și-a pus fanii un pic pe gânduri. După ce a anunțat că el și Andreea Vilău nu mai formează un cuplu, artistul a postat pe contul lui de Instagram o fotografie de-a dreptul interesantă cu doi tineri, pe malul mării la răsărit, care se sărută cu patos. 

Mai mult, tinerii din fotografie seamănă orbitor de mult cu el și...iubi! Fotografia a fost însoțită, de asemenea, de o descriere de-a dreptul interesantă. „Este ziua ta, femeia sufletului meu ...
Este ziua ta, femeia gândurilor mele ...
Este ziua voastră, mamelor creatoare ...
Vă iubesc din tot sufletul și vă mai spun ceva :Să vă bucurați de primăvară, sa fiți iubite și fericite !!! La mulți ani 💐🍀🌸🌼!!!”
a scris Cezar Ouatu, în dreptul postării. 

Să se fi împăcat cei doi și Cezar Ouatu să-și fi celebrat iubita postând o fotografie mai veche, sau este doar un mod de a-și induce fanii în eroare? Rămânem cu ochii pe el, pentru a afla dacă formează din nou un cuplu alături de Andreea Vilău.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest