Cezar Ouatu este foc și pară. ''Tipic oamenilor frustrați cu o tendință ridicolă circărească''

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu este foc și pară. ''Tipic oamenilor frustrați cu o tendința ridicolă circărească'' © Instagram

Cezar Ouatu este foc și pară. După ce ținuta purtată de el și de iubita sa la un eveniment monden a fost criticată de designerul Adrian Oianu, artistul a ieșit la atac și a ținut să lămurească lucrurile.

Cezar Ouatu i-a transmis în mod public designerului că el nu vrea să fie admirat pentru felul în care se îmbracă, ci pentru că, de fiecare dată, alege haine care să-l facă să se simtă bine în pielea lui.

''Măi domnule Oianu Oianu, nu mă cred nici mai sexy decât îmi permite vârsta, nici nu sunt “baiatul ăla” fără nume. Mă numesc Cezar Ouatu și sper sa auziți și de mine într o zi la cât de “sus” și educat sunteți dvs!!! Cât despre comentariile “pertinente” și de mari “avizați” în materie de fashion cu pretenții de mari stiliști cu înclinații bișnitaresti turco-chineze rebranduite am tot întâlnit in Romania!!! Logodnica mea si eu ne-am simțit in primul rând extrem de relaxați si ne-am îmbrăcat după starea noastra de spirit ci nu după un anumit dress code!!! Mai departe specia asta de stiliști “bad guy” care taie in carne vie este tipic oamenilor ușor frustrați cu o ușoară tendința ridicola circarească. Oricum, mă bucur sa ne cunoaștem și sper sa mi fac temele mai bine next time pentru ca sincer de Adina mai știam ceva de la niște prieteni in comun și de prin mall, dar de dvs. nu știam mai nimic și e păcat!!! Inspirație maxima, dragilor “creatori” de frumos!!! P.S. Mai desenați și voi câteva idei noi în timpul liber, mai lăsați import exportul de hăinuțe rebranduite🙏🏻'', a scris Cezar Ouatu pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro