Christina Ich, criticată dur de fani după ce s-a filmat cântănd în baie

+3 click pentru
galerie

Christina Ich, criticată dur de fani după ce s-a filmat cântănd în baie © instagram

După ce s-a filmat cântănd în baie, Christina Ich a primit o mulțime de mesaje de la fanii care o criticau și care o întrebau dacă se plictiește și a decis să facă acest lucru. Vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu prima reacție.

Christina Ich are un succes colosal în mediul online, iar admiratorii o urmăresc zilnic pe pagina sa de socializare pentru a afla cum își mai trăiește viața și ce lucruri noi mai face. 

Ei bine, unii dintre ei au reușit să o enerveze la culme pe frumoasa vedeta, care după ce și-a postat mai multe filmulețe din cadă în timp ce cânta, a primit o mulțime de mesaje prin care a fost criticată. Acesta nu a putut să treacă cu vederea și a reacționat imediat.

”Deci sunt atat de enervanți unii, enervante mai mult, că fete am mai multe decat baieți, <<te plictești, sigur n-ai luat coornavirus?>>. (...) ce sunt cu c****urile astea de întrebari, nici nu știti să simțiți muzica, să va bucurați, să faceti ceva care vă place. Nu, nu ma plictisesc. Am un copil, mă spăl, fac de mâncare, comand de mâncare”, a fost o primă reacție a vedetei după mesajele primite. 

În urmă cu mai multe luni, Christina Ich a devenit mamă, iar ea cu Alex Pițurcă se bucură acum de o familie la care a visat din totdeauna. Chiar dacă acum ceva timp a anunțat separarea de tatăl copilului ei, după doar câteva ore aceasta și-a anunțat urmăritorii că s-au împăcat și că totul este bine. Vedeta nu a vrut să dezvăluie chipul copilului său, însă pentru că mai multe persoane au crezut că nu arată bine, aceasta a publicat primele imagini cu cel mic, spre suprinderea tutuor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro