Cine a fost Alex Faur, „băiatul de oraș” pentru care vedetele au făcut apel disperat. Boala l-a răpus în numai 3 săptămâni!

+3 click pentru
galerie

Cine a fost Alex Faur, „băiatul de oraș” pentru care vedetele au făcut apel disperat. Boala l-a răpus în numai 3 săptămâni! © Instagram

La numai 3 săptămâni de când a aflat că suferă de o boală nemiloasă și în ciuda tuturor eforturilor oamenilor care l-au iubit extrem de mult, dar și în ciuda ajutorului venit din partea tuturor vedetelor care s-au mobilizat, Alex Faur, „băiatul de oraș” prieten cu toată lumea s-a stins din viață. 

Alex Faur a aflat acum 3 săptămâni că suferă de o boală cumplită. De atunci, vedetele s-au mobilizat și au făcut apel disperat către toți cei care vor să-l ajute, donând sânge. Din păcate, Alex Faur s-a stins din viață la o vârstă mult prea fragedă. 

Alex Faur era un apropiat al milionarilor din România, făcând parte din gașca bogătașilor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. 

Alex Faur era prieten apropiat cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia dar și multe alte vedete. El călătorea cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și ia mereu parte la evenimente importante, în diferite țări. 

Alex Faur era prieten bun cu multe vedete de la noi și se învârtea în cercuri înalte. Băiatul de oraș făcea parte de gașca de bogătași ai României. Alex Faur trecuse, în urmă cu ceva timp printr-o mare cumpănă, când mama lui s-a stins din viață. A plecat în Peru la un vraci și după întâlnirea cu acesta a decis să renunțe la vicii. În ultima vreme, Alex Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos. Făcea foarte mult sport, iar asta chiar a fost și ultima dorință a mamei sale. Vizita în Peru a fost revelatoare pentru Alex Faur, care și-a schimbat viața radical după întâlnirea cu vraciul.

Alex Faur suferea de o boală gravă, despre care a aflat în urmă cu doar 3 săptămâni. Delia se numără printre primele vedete care au făcut un apel pe rețelele sociale pentru ca oamenii să doneze sânge. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro