Cine este mama Cristinei Țopescu. Femeia a luat avionul și se pregătește să-și vadă fiica pentru ultima oară, înainte de incinerare

Cine este mama Cristinei Țopescu. Femeia a luat avionul și se pregătește să-și vadă fiica pentru ultima oară, înainte de incinerare © arhiva

Cristina Țopescu s-a stins din viață brusc, aceasta fiind descoperită în urmă cu doar două zile în locuința sa, după ce timp de trei săptămâni nimeni nu a mai știut nimic de ea. Fosta realizatoare TV nu avea o legătura foarte strânsă cu familia, însă mama acesteia va sosi de urgență pentru a-și vedea fiica înainte de incinerare.

Trupul Cristinei Țopescu a fost găsită, fără viață, în casa în care aceasta locuia. De pe 28 decembrie, de când a avut ultima apariție în mediul online, vedeta nu a mai dat niciun semn de viață, iar vecinii s-au îngrijorat pentru aceasta. Duminica, una dintre vecine a sunat la 112, însă a avut un șoc atunci când anchetatorii au descoperit în casă trupul neînsuflețit.

Neavând o legătură foarte strânsă cu familia ei, Cristina Țopescu s-a stins din viață, singură, doar alături de câinii de care aceasta avea grijă. Cristina a trecut printr-o perioadă grea atunci când tatăl ei, celebrul comentator Cristian Popescu a încetat din viață. Cu mama sa, vedeta nu a avut o legătură la fel de strânsă, mai ales că aceasta nu locuia în România, însă întotdeauna au fost cu sufletul una lângă cealaltă. 

Acum, Rodica Țopescu, mama realizatoarei TV a luat primul avion din Germania, acolo unde locuia și se va întoarce în țară pentru a-și vedea pentru ultima oară fata. 

„La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine♥”, scrise jurnalista în pragul sărbătorilor trecute în dreptul unei fotografii cu cea care i-a dat viață. 

Cristina Țopescu mai avea doi frați vitregi, iar unul dintre ei va participa la incinerarea surorii sale, după care va lua urna cu cenușa și o va duce la Oradea, locul unde s-a născut celebra realizatoare TV. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro