Iubita lui Dorian Popa a recunoscut că este tunată din cap până în picioare. Ce intervenţii estetice are Babs

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Dorian Popa a recunoscut că este tunată din cap până în picioare. Ce intervenţii estetice are Babs © Instagram

Dorian Popa are cu se mândri. Are alături o femeie frumoasă, care îl susţine şi îi este mereu alături. Ba chiar multă lume îl invidiază pe artist, iar acesta nu poate decât să fie fericit că are alături o asemenea femeie.

Claudia Iosif sau Babs, aşa cum îi place să i se spună, este cu şase ani mai mare decât iubitul ei, însă diferenţa de vârstă nici nu se vede. Motivul? Babs are foarte multă grijă de felul în care arată. Şi nu doar ea, ci şi medicul estetician, pentru că, după cum chiar ea a recunoscut, iubita lui Dorian Popa este cam tunată din cap până în picioare.

Claudia Iosif nu a fost mulţumită de felul în care arată, astfel că s-a lăsat pe mâna medicului. Medicilor, de fapt, pentru că au fost mai mulţi, la fel şi intervenţiile ei estetice. Iubita artistului a fost întrebată de fani care este secretul faptului că arată atât de bine, iar ea a fost sinceră. Babs a recunoscut că oricând de mult ar fi ajutat-o mama natură, mâna medicului estetician a avut un rol extrem de important.

Astfel, iubita lui Dorian Popa a recunoscut că are implant mamar, rinoplastie, liposucţie şi implant de sprâncene. Dar să nu credeţi că arta frumuseţii este uşoară, pentru că Claudia Iosif a avut şi de suferit în urma uneia dintre intervenţiile estetice avute. Babs a recunoscut că operaţia pe care a avut-o la nas nu a ieşit aşa cumşi-a dorit, astfel că săptămâna viitoare va fi supusă unei noi intervenţii.

"Acum trei ani m-am operat prima oară la nas şi, din păcate, nasul după operaţie era foarte lat. Săptămâna viitoare am o nouă intervenţie", a spus aceasta. În plus, Babs a mărturisit că şi-a pus silicoane la vârsta de 23 de ani.

De asemenea, Babs a făcut şi o glumă cu prietenii săi virtuali atunci când a fost întrebată ce face pentru a reuşi să se menţină ca la 20 de ani. "Mi-am luat bărbat mai tânăr decât mine", a spus Babs.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro