Claudia Pătrăşcanu a dat cărţile pe faţă. Totul despre cealaltă femeie din viaţa soţului său / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu a dat cărţile pe faţă. Totul despre cealaltă femeie din viaţa soţului său / VIDEO © Instagram

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au luat-o pe drumuri separate încă de la finalul verii, însă în fiecare zi apar noi informaţii despre despărţirea celor doi.

După ce Claudia Pătrăşcanu a ieşit în spaţiul public şi vorbit despre problemele din căsnicia cu soţul său, ei bine, de această dată îndrăgita artistă face un pas mare în faţă şi dezvăluie lucruri pe care până acum a decis să le păstreze doar pentru ea.

Astfel, într-un intrviu pentru revista OK Magazine, Claudia Pătrăşcanu a decis să vorbească deschis despre cealaltă femeie din viaţa soţului ei. Chiar dacă nu i-a fost uşor, Claudia Pătrăşcanu este o femeie puternică şi reuşeşte să depăşească toate greutăţile.

Artista a povestit că viaţa sa a fost dată peste cap odată cu apariţia celei de-a treia persoane în relaţia ei şi a soţului. Acest lucru se întâmpla încă de acum un an. Ba chiar Gabi Bădălău se schimbase foarte mult şi începea să renunţe uşor-uşor la a mai fi soţul şi tatăl perfect, aşa cum o dovedise până atunci.

Claudia Pătrăşcanu a trecut prin momente grele, a suferit, a plâns, însă, în final, singură a ştiut să găsească puterea să se ridice, mobilizată fiind de dragostea pentru copiii ei, care sunt totul pentru ea.

''Omul pe care îl iubeam dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Nu mai era pentru noi. În schimb, era pentru altcineva. Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilinţă. Aveam discuţii fără niciun rezultat. După alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva. Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii'', a spus Claudia Pătrăşcanu, potrivit OK Magazine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro