Clipele grele prin care a trecut Oana Lis. Ce s-a întâmplat în copilăria ei

+3 click pentru
galerie

Clipele grele prin care a trecut Oana Lis. Ce s-a întâmplat în copilăria ei © arhiva

Oana Lis își trăiește iubirea alături de Viorel Lis, fostul primar al Capitalei. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, soția acestuia a avut parte de o copilărie complicată cu multe greutăți. 

Oana Lis, soția fostului primar al Capitalei apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața admiratorilor și mereu pare ferită de probleme de zi cu zi, deși aceasta sunt, însă încearcă să treacă ușor peste ele. Chiar dacă știe să-și țină lucrurile grele departe de ochii admiratorilor, soția fostului primar a avut parte de momente de suferință în copilărie, atunci când locuia cu familia ei. 

Amintirile de Crăciun pentru Oana Lis nu au fost cele mai frumoase, iar asta din cauza familiei în care a crescut. Vedeta a dezvăluit pentru o publicație că primul Crăciun în adevăratul sens al cuvântului l-a trăit abia în urmă cu cinci ani în compania unor prieteni. Aceasta a mărturisit că a provenit dintr-o familie de nivel mediu unde scandalul era pe primul plan. Tatăl ei o agresa fizic, iar sărbătorile de iarnă au devenit pentru aceasto o adevărată traumaă. 

Singurele amintiri frumoase din pragul Crăciunului era când mergea la bunica ei, atunci când mai primea cadou de la aceasta câte ceva dulce. Din păcate, Oana nu a avut parte de multe cadouri, iar primul dar și l-a făcut singură abia la vârsta de 30 de ani, atunci când s-a bucurat ca un copil de un ursuleț de pluș.

Acum, Oana Lis a reușit să își facă o carieră, însă de multe ori lucrurile nu stau tocmai bine. Probleme de sănătate ale lui Viorel Lis o afectează mult și mereu este îngrijorată. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro