Cocuța, dezamăgită de reacțiile urâte ale oamenilor, la adresa ei și a lui Boantă: „Sunt puțini analfabeți”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cocuța, dezamăgită de reacțiile urâte ale oamenilor, la adresa ei și a lui Boantă: „Sunt puțini analfabeți”. VIDEO © captură video

Certurile de dinainte de eliminarea de la „Asia Express” le-au adus Cocuței și lui Bogdan Boantă foarte mult hate din partea oamenilor. Cocuța este dezamăgită de faptul că a văzut mesaje urâte pe profilul ei de Facebook și Instagram venite din partea oamenilor care nici măcar nu sunt în stare să scrie corect din punct de vedere gramatical. 

Invitată alături de Bogdan Boantă în emisiunea „Xtra Night Show”, Cocuța s-a arătat a fi extrem de dezamăgită de faptul că oamenii îi transmis mesaje urâte în care o înjură și în care îi spun lucruri neplăcute. De asemenea, Cocuța a mărturisit că mama ei este extrem de afectată de acest lucru. 

„Ne-au făcut oamenii în toate felurile, cred că doar niște oameni reali pot face asta într-o finală. Nu ne-a mai interesat nimic, am acționat greșit dar am acționat așa cum am simțit. Încerc să mă liniștesc pentru că din fericire pentru mine și din păcate pentru ei, majoritatea oamenilor care comentează negativ și urât sunt puțin analfabeți și asta mă face să nu mă cobor la nivelul ăla. 
Din întâmplare, nu am văzut niciun mesaj scris corect gramatical. Oamenii ok și-ar canaliza energia pe echipa preferată și în loc să scrie ceva negativ și să înjure, să scrie ceva despre CRBL și Oase.

Atunci trebuie să ai o problemă gravă la cap....Dar asta se vindecă! Mi-ar plăcea să-i pedepsesc pe oamenii ăștia, nu știu cum! Mai mult mă afectează pentru că o afectează pe mama, pentru că ea a început să stea pe Facebook, eu nu prea am timp, ne mai uităm pentru că ne spun oamenii, dar mama este desfigurată, absolut...” a spus Cocuța, extrem de dezamăgită, în platoul lui Dan Capatos. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro