Cocuța și Bogdan Boantă, primele declarații după eliminarea de la „Asia Express”: „Noi nu mai aveam miză”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cocuța și Bogdan Boantă, primele declarații după eliminarea de la „Asia Express”: „Noi nu mai aveam miză”. VIDEO © captură video

Competiția „Asia Express” a luat final azi pentru Cocuța și Boantă. Prezenți în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, cei doi au făcut primele declarații cu privire la eliminarea din competiție. 

Cocuța și Bogdan Boantă au fost eliminați azi de la „Asia Express”. Pentru că știau că oricum vor ajunge ultimii la Gina Pistol, cei doi nu au mai avut nicio miză, după cum chiar ei au declarat, așa că au acționat așa cum au simțit. 

„Nu este timp să bagi atâtea ore de emisie, dar oamenii trebuie să aibă puțin creier. Noi am obosit foarte tare, ne-am încărcat foarte tare și am explodat. Noi credeam că oricum suntem ultimii, noi nu mai aveam miză pentru că în capul nostru, permanent, a fost că suntem ultimii. Am stat o oră să căutăm poza, am mai văzut perechi care plecau înainte. Am clacat, a fost greu...Nu a fost ceva mult mai violent. Am clacat și na...De aici se pot trage alte concluzii, cum că nu am fost atât de nenorociți și falși” a spus Cocuța, la „Xtra Night Show”.

„Am avut și foarte multe momente în care am tăcut efectiv, stăteam și nu vorbeam unul cu altul dar nici nu ne mișcam. Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră, nu ne ferim de lucruri. Ne-a părut rău când am ajuns la Gina, am tras o tură de plâns și ne-a trecut” a completat și Bogdan Boantă. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro