Cum a venit pe lume fetița lui Codin Maticiuc. Detalii uimitoare din sala de nașteri. "Nici timp să mă sperii cu adevărat n-am avut"

+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc a asistat la naşterea fetiţei sale. "Îţi scoseseră doar capul, iar în prima secundă nu ai respirat" © Foto: Instagram

Ziua de 4 aprilie 2019 a fost cea mai fericită din viaţa lui Codin Maticiuc, pentru că atunci a venit pe lume fetiţa sa. Celebrul crai de Dorobanţi, aşa cum a fost numit, şi-a dorit enorm un copil, iar minunea a venit cu mare bucurie în viaţa sa.

Codin Maticiuc a împărtăşit acum fanilor detalii uluitoare şi extrem de emoţionante din momentul în care fiica sa s-a născut. Codin Maticiuc a avut posibilitatea să stea în sala de naşteri, iar momentul în care a făcut cunoştinţă cu micuţa lui, Smaranda, a fost ceva ce cu greu se poate explica în cuvinte.

CITESTE SI: Codin Maticiuc, primele sfaturi pentru fetiţa sa. "Să te prind că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta"

"04.04. Este data la care ai venit pe lume tu, fata mea Smaranda, la spitalul Mount Sinai din Southbeach Miami. Am ales sa se întâmple aici pentru că pregătesc filmările Miami Bici care vor începe curând și pe care abia aștept să le poți vedea și tu.

Ai venit pe lume printr-o operație de cezariană la care am putut sa asist și eu. Am stat după paravan, dar când am auzit "she is here" m-am uitat. Prin incizia făcută iti scosesera doar capul. Prima secundă nu ai respirat și ți-au băgat o pompita în gură și au apăsat. Ai tras aer cu nesaț pesemne știai că ai multă treabă aici, printre oameni, ai prins culoare pe loc și ai început sa plângi. Nici timp sa ma sperii cu adevărat n-am avut. Te-au scos de tot și te-au adus mamei tale prin celofanul ce servea drept barieră intre noi. M-au lăsat să îți tai cordonul cu mâna-mi tremurândă și preț de două minute te-au lăsat cu noi.

A fost magic, să știi. Apoi te-au dus în zona destinată nou născutilor și eu am mers cu tine. Nicio clipă nu te-am lăsat singurica. Te-au cântărit, aveai 3.200 și te-au lăsat într-un fel de pătuț cu o lampă deasupra sa iti țină de cald. Am stat lângă tine și ne-am privit. Ți-am întins mâna și m-ai apucat strâns de un deget. Sa nu-mi dai drumul niciodată, fetița mea. Nici eu nu o voi face. 

Peste câteva ore am mers în camera în care urma să-ți petreci primele trei zile. Cu mama și bunica. Cu mine, frățiorul și bunicul tău. Alți doi bunici te așteaptă cu drag acasă. Am să-ți arat când vei citi aceste rânduri ce vedere a avut prima ta cameră, era spectaculoasă. Palmieri, yahturi și vilele din Millionaires Row. Sa te prind eu ca te vei mulțumi vreodată cu puțin!

Vreau sa mai știi ca prima ta masa eu ți-am dat-o. Nu știai sa sugi de la sân, sau poate doar nu ai reușit. M-au învățat sa îți dau un deget să-l sugi ca sa deprinzi și eu să-ți torn pe lângă laptele strâns și introdus într-o seringa. Am făcut întocmai și a funcționat. Am fost tare mândru. De mine, de tine, de noi. Așa voi fi mereu, orice s-ar întâmpla", este mesajul emoţionant al lui Codin Maticiuc pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro