Conchita de România tună și fulgeră: „Sunteți prea ieftine și umblați cu pete de dalmațieni în cap”

+3 click pentru
galerie

Conchita de România © Facebook

Conchita de România este mereu în tendințe, atât pe plan vestimentar, cât și în ceea ce privește coafura, machiajul și atitudinea. Din păcate, aceste lucruri stârnesc numeroase controverse și invidii printre domnișoarele de oraș!

Conchita de România tună și fulgeră, după ce divele închipuite s-au apucat să o bârfească. Din fericire, vedeta are suficientă putere și maturitate să treacă peste aceste lucruri și știe clar care îi este valoarea. Cu toate acestea, Conchita noastră a simțit nevoia să le transmită un mesaj dur tuturor „divelor” ce ar vrea să apuce pe mâna ei, la salon, dar nu-și permit. 

„Sunteți atât de rele și frustrate, încât vorbește răutatea din voi. Da, am avut o perioadă mai grea în viața mea, am depăsit-o cu greu, dar ajung la urechile mele fel și fel de vorbe. Sărăcuțelor, fac coafor de mulți ani. Iubesc ceea ce fac, o fac din dragoste și pasiune, degeaba vorbiți urât la adresa mea, pentru că în visele voastre v-ați dori să bag o dată mână în părul vostru, dar nu vă permite buzunarul. Sunteți prea ieftine și umblați cu pete de dalmațieni în cap. Darul meu de la Dumnezeu este meseria mea, iubesc ceea ce fac. Pe mine mă iubește Dumnezeu și familia mea și am realizat la timp că am ales greșit în dragoste, nu am pierdut nimic...din contră!” a scris Conchita de România, pe Facebook. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro