Cornel Galeş, condus astăzi pe ultimul drum. Se va odihni pentru totdeauna alături de Ileana Ciuculete

Cornel Galeş, condus astăzi pe ultimul drum. Se va odihni pentru totdeauna alături de Ileana Ciuculete © Arhivă

Cornel Galeş va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Acesta se va odihni pentru totdeauna alături de Ileana Ciuculete, femeia care i-a fost soţie ani buni şi care s-a stins în luna martie 2017.

Cornel Galeş a murit pe data de 30 noiembrie în urma unui accident de maşină în Spania. El se afla pe locul din mijloc în spate, alături de mai mulţi prieteni, iar la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar în urma impactului Cornel Galeş a fost aruncat prin trapa maşinii. El nu a mai avut nicio şansă, după ce faţa i-a fost desfigurată, iar piciorul stâng i s-a rupt în impact. Sasha, fiica Vivianei, iubita sa, a precizat pentru Antena Stars şi pentru Spynews că acesta ar fi putut supravieţui dacă ar fi purtat centură. 

Cea care s-a ocupat de tot ce ţine de repatriere şi de înmormântare este iubita sa, blonda Vivi, aşa cum este cunoscută. Femeia s-a oferit să-i facă toate cele creştineşti bărbatului pe care l-a iubit. Cornel Galeş nu mai păstra legătura cu familia sa. De altfel, se pare că acesta nu mai vorbise de mult timp cu fiica sa biologică şi nici cu fratele său, cu care se certase acum mulţi ani.

În plus, Viviana a întâmpinat destul de multe probleme, iniţial, din cauză că autorităţile din Spania solicitau ca o rudă de gradul I să meargă să se ocupe de repatriererea trupului neînsufleţit al lui Cornel Galeş, însă în cele din urmă lucrurile s-au rezolvat pentru că fiica sa biologică a împuternicit-o pe Viviana să se ocupe de tot.

Cornel Galeş a fost adus în ţară marţi şi a fost depus la biserica unde a fost slujită şi Ileana Ciuculete. Astăzi, acesta va fi înmormântat alături de femeia care i-a fost soţie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro