EXCLUSIV. Cornelia Catanga, şoc după dispariţia soţului! Ce s-a întâmplat cu Aurel Pădureanu: "Dacă s-a dus cu o femeie, nu mă interesează"

EXCLUSIV. Cornelia Catanga, şoc după dispariţia soţului! Ce s-a întâmplat cu Aurel Pădureanu: "Dacă s-a dus cu o femeie, nu mă interesează" © spynews.ro

În noaptea de joi spre vineri, Cornelia Catanga a trăit clipe extrem de grele! Soţul ei, Aurel Pădureanu a plecat de acasă şi nu s-a mai întors! Ei bine, până duminică la prânz. Când artista s-a întors de la emisiunea Star Matinal, a avut parte de o surpriză de proporţii. 

Cornelia Catanga a aruncat bomba vineri dimineaţă, în platoul emisiunii Star Matinal. Artista trebuia să vină alături de soţul ei, Aurel Pădureanu, dar acesta s-a făcut nevăzut de joi seară. După o noapte petrecută lângă telefonul mobil, făcându-şi griji, când s-a întors acasă, Cornelia Catanga nu doar că l-a găsit pe soţ, ci a găsit şi o pisică pe care şi-o dorea de mult, mult, mult timp! 

Artista ne-a povestit cu exactitate ce s-a întâmplat şi, punând accentul pe faptul nu este geloasă, a precizat că Aurel Pădureanu a rămas peste noapte la nepotul lor, cu care, de altfel, a şi împărţit câteva pahare de alcool. Aşa, ca între bărbaţi!

"Trebuia să ajungă la emisiune, dar el a plecat aseară. Am vorbit cu el până la orele 23 şi după i s-a descărcat telefonul. Eram împrăştiată, nu ştiam unde este. Pe la 3 dimineaţa jur că l-am sunat şi nu mi-a răspuns nici mie, nici băiatului... Poate i-o fi rău cu vreo una... Era rău pentru mine şi aşa! Nu mi-a răspuns, eu bineînţeles că mi-am făcut griji. Nu am voie să fumez, să beau cafea, a trecut timpul foarte greu. Nici la 8 dimineaţa n-a venit... Mă gândeam la ce e mai rău. Nu sunt o fire geloasă... Eu când am plecat la emisiune la Star Matinal soţul meu a venit acasă cherchelit, a fost la un şpriţ cu nepotul nostru. El a stat special la nepotul meu ca să-mi facă mie o surpriză. O surpriză la care nu m-am aşteptat! (...) Deşi nu îi plac pisicile, a venit cu o pisică british. A stat lângă nepotul nostru ca să ia acel pisic. Când am venit de la Star Matinal, a venit Alexandru şi când am văzut pisicul.... să cad jos! Mai mare surpriză ca asta nu se poate. Mi-l doream!", a declarat Cornelia Catanga pentru Spynews.ro. 

Şi dacă s-ar fi întâmplat să se ducă cu o femeie, pe Cornelia Catanga nu ar mai fi interesat-o nimic acum că are pisica! Artista a spus că este în căutare de nume şi de naşi. Apoi, trebuie să se ocupe să-i facă paşaport. Cine ştie?! Poate călătoresc împreună!

"Chiar dacă s-a dus cu o femeie, nu mă interesează... El nu face urât la băutură. Acum sunt în căutare de naşi. Nu ştim cum să-i dăm numele. Are doar şase luni. O să-i spun Matinal! Trebuie să mă duc să-i fac acte, să fac paşaport...", ne-a mai spus Cornelia Catanga.

În încheiere, Cornelia Catanga a menţionat că şi-a făcut griji pentru soţul ei."Eu mă gândeam să nu-i fie rău... Mi-a zis că a stat cu teamă, că n-a stat degeaba!", a încheiat artista.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro