Cornelia Catanga își riscă viața pentru bani! Ce se întâmplă cu artista, după toate problemele de sănătate pe care le-a avut

+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga își riscă viața pentru bani! Ce se întâmplă cu artista, după toate problemele de sănătate pe care le-a avut © arhivă

 Cornelia Catanga este în formă maximă, la doar patru luni de când a suferit un infarct. Artista a intrat deja în febra Sărbătorilor, însă nu ne referim la relaxare şi cadouri, dimpotrivă. Catanga munceşte din zorii zilei până seara pentru programele de Revelion. Chiar dacă în luna iulie s-a confruntat cu grave probleme de sănătate şi a suferit o intervenţie chirurgicală, pe artista de muzică lăutărească nu o poate opri nimeni din maratonul filmărilor şi am cântărilor. 

Cornelia Catanga este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, dar prețul succesului l-a plătit cu multe zile și nopți în care lacrimile i-au inundat obrajii. Artista a trecut prin momente grele: a avut probleme de sănătate, iar oamenii pe care i-a ajutat tot timpul, au lăsat-o la greu. 

Starea de sănătate a Corneliei Catanga a fost extrem de gravă. A suferit un infarct, însă, din fericire, medicii au intervenit la timp şi au reuşit să o pună pe picioare. Intervenţia chirurgicală la care  fost supusă cântăreaţa a fost dificilă, i s-a montat un stent şi şi-a revenit miraculos. Cornelia Catanga a trecut printr-o schimbare radicală, a slăbit un număr mare de kilograme într-un timp scurt, iar acest lucru cu siguranţă şi-a pus amprenta asupra sănătăţii artistei. 

Şi supărările au lăsat urme adânci asupra cântăreţei de muzică lăutărească. Cornelia Catanga şi familia sa s-au confruntat şi cu probleme financiare, după ce au fost nevoiţi să se mute din casa în care locuiau, din pricina unor datorii la bancă. 

Şi din pricina problemelor financiare, Catanga lucrează zi şi noapte, cu riscul de a-şi pune din nou sănătatea în pericol. Şi cu toate că atât ea, soţul ei, dar şi fiul lor, Alexandru, sunt artişti apreciaţi la noi în ţară, atunci când s-au lovit de greutăţi, nu au avut parte de sprjin. Iar cei pe care Cornelia Catanga şi familia ei i-au ajutat, le-au întors spatele când le era mai greu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro