Coronavirusul bagă artiştii în faliment. Una dintre cele mai tari trupe de la noi şi-a anulat concertul din Italia

+3 click pentru
galerie

Coronavirusul bagă artiştii în faliment. Una dintre cele mai tari trupe de la noi şi-a anulat concertul din Italia © Facebook

Epidemia de coronavirus îi lasă pe artişti fără bani. După ce virusul s-a răspândit şi în Europa, Italia fiind cea mai afectată ţară, artiştii români au decis să o lase mai moale cu cântările, totul de teama de a nu se îmbolnăvi.

Una dintre cele mai tari trupe de la noi este chiar în această situaţie. Membrii formaţiei ''Haiducii'', pentru că despre aceştia este vorba, au decis să renunţe la concertul pe care îl aveau în Italia, tocmai pentru a evita pericolul.

Invitaţi la ''Agenţia Vip'' de la Antena Stars, băieţii de la ''Haiducii'' au precizat că peste o săptămână ar fi trebuit să meargă la Roma, acolo unde urmau să le cânte românilor din străinătate. De teama coronavirusului, însă, artiştii au decis să rămână acasă, pentru a evita un pericol, spun ei.

''Pe 7 martie aveam spectacol la Roma, era vorba de o sală de 700 de persoane şi atunci am hotărât să anulăm. Doamna de acolo ne-a spus că la Roma nu sunt probleme şi chiar am spus, uite, acolo nu sunt probleme, dar coronavirusul a venit la noi. Să ştiţi că şi alţi artişti au anulat, şi Andra am văzut. Dar să nu uităm că sănătatea este pe prim plan'', au spus artiştii de la ''Haiducii''.

Miercuri seara, autorităţile au confirmat primul caz de coronvirus în România. Un bărbat din Gorj a fost testat poziti. De asemenea, autorităţile au rpecizat că bilanţul persoanelor care au luat coronavirus, în ţara noastră, a crescut la trei, după ce astăzi alte două persoane au fost testae pozitiv, o femeie din Timiş şi un bărbat din Maramureş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro