Coronavirusul nu o sperie pe Lora. Cântăreața și-a luat iubitul și au plecat în vacanță, departe de România

+3 click pentru
galerie

Coronavirusul nu o sperie pe Lora. Cântăreața și-a luat iubitul și au plecat în vacanță, departe de România © instagram

În plină epidemie de coronavirus, Lora pare să nu aibă teamă de nimic. Cântăreața și-a luat iubitul, s-au urcat în primul avion și au ales să petreacă timpul într-o vacanță exotică. 

Pentru Lora, situația din România nu pare să o afecteze prea mult, dar nici cea din afara țări, pentru că virusul din China s-a transmis cu rapiditate în mai multe țări. Cântăreața și-a luat iubitul de mână, s-au urcat în primul avion și au ales să petreacă câteva zile departe de țară.

Ea și Ionuț Ghenu au ales ca destinație de vacanță Bali, iar postările pe care le-a făcut pe pagina sa de socializare spun multe. Vedeta este foarte fericită alături de iubitul ei, mai ales că în ultima perioadă nu a trecut prin cele mai bune momente, aceasta pierzânu-și mama după ce s-a luptat cu boala mai mulți ani. 

În urmă cu doar câteva zile, de 8 martie, Lora și-a adus aminte că în acest an nu a mai reușit să-i ureze mamei sale La mulți ani și să-i ofere un buchet de flori. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu cea care i-a dat viață, dar și un mesaj emoționant. 

”De ziua ta mămico
În dar ți-am adus inima şi crede-mă mămico
Un dar mai frumos nu se putea"...iți mai aminteşti? Iți făceam felicitare cu poza mea şi căutam din timp inspirație şi materie primă să-ți fac cel mai frumos marțişor..şi-ți cântam cu Vlăduț şi tu erai mereu emoționată şi mândră de noi. E 8 Martie mama şi eu mă sufoc de dor. ”
, au fost cuvintele artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro