De ce nu vrea Cristina Ich să se căsătorească. ''Eu nu cred în povești cu prinți și prințese''

+4 click pentru
galerie

De ce nu vrea Cristina Ich să se căsătorească. ''Eu nu cred în povești cu prinți și prințese'' © Instagram

Cristina Ich a primit inelul din partea lui Alex Pițurcă, iar astăzi a ales să vorbească despre ceea ce înseamnă, de fapt, acest dar în relația lor.

Deși multe femei ar putea percepe inelul despre gestul prin care un bărbat vrea să-și unească destinul cu cel al partenerei, ei bine, nu acesta este și cazul Cristinei Ich. După ce a dat de înțeles că a fost cerută în căsătorie, aceasta a ținut să explice urmăritorilor de pe Instagram că , de fapt, nu are fi vorba despre un angajament care ne-ar putea duce cu gândul la nuntă, tocmai pentru că ea nu este adepta căsătoriei.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Cristina Ich a explicat că ea nu se vede mireasă, considerând acest lucru o acțiune care nu o reprezintă. Iubita lui Alex Pțurcă spune că ea crede în iubire, însă nu în ccăsătorie, tocmai de aceea nu vede inelul ca pe un semn care anunță o viitoare nuntă. Astfel, Cristina Ich spune că nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă și dă de înțeles că îi este foarte bine așa, alături de familia pe care a întemeiat-o alături de Alex Pițurcă și de băiețelul lor, Noah Alexandru.

''Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente'', a spus Cristina Ich pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest