De ce refuză Cristina Ich să vorbească despre cum a născut: "Experiența mea nu a fost una fericită"

+3 click pentru
galerie

De ce refuză Cristina Ich să vorbească despre cum a născut: "Experiența mea nu a fost una fericită" © Instagram

Cristina Ich a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Frumoasa șatenă a adus pe lume un băiețel, însă refuză să povestească experiența nașterii. 

Cristina Ich nu vrea să le povestească prietenilor despre cum a decurs nașterea. Potrivit spuselor ei, experiența nu a fost deloc una plăcută, motiv pentru care nu vrea să vorbească despre asta pentru a nu le influența pe femeile care urmează să devină mame. 

"Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită", a spus Cristina Ich. 

Cât despre momentele travaliului, Cristina Ich spune ce a făcut prima dată. Ulterior i-a cerut iertatre mamei sale dacă a supărat-o vreodată, căci abia atunci și-a dat seama că nu e deloc ușor să aduci pe lume un copil.

"Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă", a mai povestit Cristina Ich. 

Vă reamintim că Alex Pițurcă și Cristina Ich au devenit recent părinți pentru prima dată. Băiețelul lor a primit numele Noah Alexandru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro