Cristina Ich, scandal de proporţii în aeroport! "Au venit cu unu de trei metri să mă bată"

+4 click pentru
galerie

Cristina Ich, scandal de proporţii în aeroport! "Au venit cu unu de trei metri să mă bată" © Instagram

După ce a avut o vacanţă ca-n poveşti, frumoasa Cristina Ich a fost nevoită să treacă prin momente cumplite la aeroport!

Este perioada în care majoritatea vedetelor au ales să plece în vacanţă şi să se relaxeze. Ei bine, asta a făcut şi Cristina Ich, însă mare i-a fost mirarea când, în aeroport a avut parte de un scandal de zile mari. Povestea a început în momentul în care câteva persoane de sex feminin au început să o jignească din senin.

Cu toţii ştim că frumoasa Ich este o fire impulsivă, care nu acceptă ca oricine să se comporte astfel cu ea. Ba mai mult, nici soţul nu i-a ţinut partea, motiv care a enervat-o şi mai tare pe vedetă. Bruneta a povestit întreaga întâmplare pe contul său de Instagram. "Zi mai proastă ca asta nu cred că am avut de foarte multă vreme. Mi-am pierdut bagajul, a rămas la Cancun. După ce am pierdut bagajul, m-am certat cu unii la aeroport, era să-mi iau bătaie.

Nu mergea chestia aia de trebuie să îţi citească paşaportul electronic şi unele din spate nu şi-au dat seama că sunt româncă: «Ia uite cât e de proastă asta». Ştiţi că sunt impulsivă şi nu pot să mă abţin şi am spus: «Proastă eşti tu». Au venit cu unu de trei metri să mă bată, un rus", susţine Ich la InstaStory.

Din cauza faptului că Alex Piţurcă nu i-a ţinut partea, Cristina a decis să nu-l însoţească în următoarea destinaţie pe care o aveau în plan. Bărbatul a plecat singur, lăsând-o pe Angelina Jolie de România singură în aeroportul din Mexic. "Nu vreţi să ştiţi prin câte am trecut astăzi. Am nişte nervi. Nu vă puteţi imagina câţi nervi am. Ştiţi că mă supăram de ăştia de pe internet că mă fac aşa şi mă fac aşa. Frate, ce pretenţii să ai de la străini, când ăla care îţi e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte şi eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea.

Mă rog, dar nu era problemă că… dar nu voiam să-mi dea una în faţă. Până chemam poliţia… îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu eşti vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îţi iei bătaie, că nu taci». Eu aşa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă daţi seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce şi doi ruşi…", a completat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro