Cristina Spătar, aniversare alături de iubitul tinerel, la mare. "El a dirijat totul"

+3 click pentru
galerie

Cristina Spătar, aniversare alături de iubitul tinerel, la mare. "El a dirijat totul" © Foto: Instagram

Cristina Spătar a trecut, în sfârşit, peste durerea provocată de divorţ şi reuşeşte să zâmbească, totul datorită iubitului ei. Chiar dacă este mai tânăr, acesta ştie cum să o răsfeţe şi să-i ofere sporijinul şi grija de care vedeta are nevoie.

Cristina Spătar a împlinit luna trecută 47 de ani, iar iubitul său a răsfăţat-o pe litoral. Împreună cu copiii artistei şi cu bona lor, iubitul Cristinei Spătar i-a organizat o zi de naştere de neuitat, pentru ca artista să se simtă împlinită şi iubită.

"Am prins ziua de naștere la mare, am stat șapte zile. De dimineață mi-au adus copiii și prietenul meu tort. A fost o zi faină, copiii sunt extraordinari. El a dirijat totul, împreună cu bona. Merge foarte bine și faptul că e mai tânăr mă face să fiu conectată la tot ce se întâmplă. I-au dat dinții, da. Mă ajută mult cu bussines-ul. Ne-am mutat de la apartament la o căsuță. Stăm împreună, e mult mai legată familia, copiii sunt fericiți. Suntem împreună de trei ani. Eu nu vreau să mă mai căsătoresc, dar avem o relație foarte frumoasă, e destul de matur pentru vârsta lui. La început am fost prieteni și m-a încurajat mult în perioada în care eram jos moral", a spus Cristina Spătar la o emisiune tv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro