Crucea de la mormântul Denisei Răducu s-a topit după incendiu. Mama, îngenuncheată de durere, a plâns în hohote

+3 click pentru
galerie

Crucea de la mormântul Denisei Răducu s-a topit după incendiu. Mama, îngenuncheată de durere, a plâns în hohote © YouTube

Continuă seria de vești proaste pentru familia Denisei Răducu. După incendiul care i-a mistuit mormântul, acum aproape două săptămâni, urmele se văd clar, spre durerea rudelor care sunt disperate și care își doresc să îi refacă locul de veci cât mai repede.

La începutul anului, mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcări. Dacă inițial s-a crezut că de vină a fost un scurtcircuit la o instalație, o simplă analiză în urma focului a arătat că nu a fost nicio problemă de natură electrică.

De ce a luat foc mormântul Denisei

O apropiată a familiei Denisei a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a izbucnit un incendiu la mormântul Denisei Răducu. Se pare că a fost un simplu accident, început de la o candelă aprinsă lângă jucăriile de pluș de pe mormânt.

„Vă spun eu ce a fost, că eram aici, în curte, când a apărut fumul deasupra cimitirului, care e peste drum”, a declarat o vecină a familiei Dovleac, pentru wowbiz.ro. „Au aprins unii lumânări și candele, dar apoi s-a aprins de la vânt și o jucărie de pluș, că erau multe acolo, oamenii s-au speriat și au fugit!”

În urma incendiului, rămâne dezastru. Crucea Denisei este înnegrită și ușor topită pe la margini, iar mama regretatei artiste este disperată.

„Eu am găsit-o acolo pe Geta (n.r. mama Denisei) care jelea și repeta mereu: ”Lasă că îți face mama la loc mormântul, lasă că îți face mama la loc mormântul!” N-a fost nimeni rău intenționat, dar așa a fost să fie”, a mai spus femeia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro