Cu ce se ocupa Raluca Bădulescu înainte să intre în lumea mondenă! “A fost o provocare pentru mine”

+4 click pentru
galerie

Cu ce se ocupa Raluca Bădulescu înainte să intre în lumea mondenă! “A fost o provocare pentru mine” © Instagram

Ramona Bădulescu este o prezenţă plăcută în showbiz-ul autohton, având apariţii excentrice de fiecare dată. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cu ce se ocupa vedeta tv înainte de a intra în lumea mondenă!

Raluca Bădulescu este prezentă mereu pe micile ecrane, apariţiile ei fiind inedite de fiecare dată. Blondina este mereu în pas cu moda şi cu noutăţile şi consideră că niciodată nu va aborda ţinute care nu o vor avantaja. “Sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc.

Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, susţine Ramona Bădulescu pentru Viva.ro.

Toată lumea cunoaşte cu ce se ocupă vedeta în prezent, însă puţini sunt cei care ştiu meseria pe care blondina a avut-o, înainte de a intra în lumea mondenă. Raluca a fost trader pentru produse petroliere, timp de opt ani, deşi acest domeniu nu era punctul ei forte, progamul displăcându-i din prima. “Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine.

Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a continuat ea.

Are o colecţie impresionantă de peruci

Cum de-şi schimbă Raluca mereu look-ul? Este întrebarea care stă mai tot timpul pe buzele tuturor. Ei bine, blondina este ahtiată după peruci, având o colecţie de peste 100. “Cam în doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau să mă opresc aici. Cea mai scumpă perucă pe care o am este de 5.000 de euro și este din păr natural și o ador​, a declarat Raluca într-un interviu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro