Culiță Sterp a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre el și Carmen de la Sălciua

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre el și Carmen de la Sălciua © instagram

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au decis la finalul anului trecut să-și mai dea o șansă iubirii, însă acest lucru nu a durat pentru foarte mult timp. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă acum pare să fie definitiv, după cum a afirmat artistul la Showbiz Report la Antena Stars.

Încurcate mai sunt căile iubirii, mai ales când vorbim despre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua. Cei doi au decis anul trecut să-și mai dea o șansă, însă acest lucuru nu a durat pentru foarte mult timp. 

S-au despărțit, s-au împăcat și iar s-au despărțit, iar acum se pare că definitiv, după cum a anunțat cântăreața de mai multe ori, dar și artistul în cadrul emisiunii ShowBiz Report de la Antena Stars.

Cântărețul de muzică de petrecere a declarat că el și Carmen de la Sălciua au rămas prieteni, însă nu va mai fi nimic între ei. Mai mult de atât, artistul mărturistește că și-a cerut de fiecare dată iertare față de cea care i-a fost soție și iubită.

”Suntem în relații bune, prieteni! (...) Mai mult de atât, nu.”, a spus Culiță Sterp.

Acum artistul este pregătit să-și înceapă o nouă relație și întrebat dacă este loc pentru altcineva în viața sa, aceasta a spus: ”Probabil”.

După ce a afirmat de mai multe ori că nu va șterge pozele cu Culiță de pe contul său de socializare, Carmen de la Sălciua și-a schimbat părerea și imediat a motivat noua decizie.

”În ultima perioadă gândirea mea s-a schimbat! Am decis să șterg și aceste amintiri, poze, etc și să las trecutul în spate! Nu mă întrebați iar de ce și cum și pentru ce... pentru că acest subiect nu îl voi mai discuta! E închis! Îmi doresc să iubesc din nou, să fiu iubită, să fiu respectată și să am încredere în omul de lângă mine! Merit asta și asta voi primi!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro