S-a despărțit de Carmen de la Sălciua, dar nu vrea ”să mai fie singur”! Culiță Sterp și Jador, în căutare de partnere. ”Avem nevoie de o fată”

S-a despărțit de Carmen de la Sălciua, dar nu vrea ”să mai fie singur” ! Culiță Sterp și Jador, în căutare de partnere. ”Avem nevoie de o fată” © instagram

La Star Matinal, Jador a declarat că este singur, iar același lucru îl știm momentan și despre Culiță Sterp, care recent s-a despărțit de Carmen de la Sălciua. Acum cei doi cântăreți sunt în cautare de partenere, dar pentru videoclip. 

Jador și Culiță Sterp sunt unii dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi, iar asta nu se datorează doar pentru vocea pe care o au pe scenă, dar și pentru fizul lor. Fanele sunt înnebunite de fiecare când îi văd, însă cei doi sunt singuri, asta din ce știm noi și din ce au declarat ei până în acest moment.

În direct la Star Matinal, Jador a mărturisit că nu are pe nimeni în viața sa, iar asta știm și despre Culiță Sterp care recent s-a despărțit de cea cu care a fost și căsătorit, Carmen de la Sălciua! 

Acum, cei doi artiști sunt pregătiți pentru un duet împreună, însă au nevoie de partenere, iar asta cel puțin pentru videoclipul pe care urmează să-l filmeze pentru noua lor piesă.

”Avem nevoie și noi de o fată, două pentru videoclipul nostru. Să fie frumoasă, să arăte bine, să fie sexy”, a spus Culiță Sterp împreună cu Jador pe pagina lor de socializare, făcând un anunț ” de casting” pentru cele care vor să fie alături de ei clipul ce urmează să apară. 

În urmă cu doar câteva minute, cei doi au anunțat că deja au găsit domnișoare dorinice să apară alături de ei, însă cei doi crai așteaptă cât mai multe propuneri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro