Culiță Sterp, de la cântăreț, la șofer de taxi. Cum a ajuns în acestă ipostază

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, de la cântăreț, la șofer de taxi. Cum a ajuns în acestă ipostază © instagram

Culiță Sterp a anunțat pe pagina sa de socializare că a ajuns șofer de taxi...însă doar pentru videoclipul noii sale piese. După o zi lungă de filmare, cântărețul le-a povestit fanilor ce va urma. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Tânărul scoate piese pe bandă rulantă, iar admiratorii cântă cu el vers cu vers. Artistul le pregătește fanilor o nouă piesă, iar videoclipul cu siguranță îi va surprinde. 

După o zi plină în care a filmat toată ziua, Culiță Sterp le-a povestit fanilor săi că a fost șofer de taxi, dar asta doar în secvențele din clipul piesei, pentru că în realitate conduce un bolix cu mulți cai putere, dar și foarte scump. 

”În scenariul clipului , de data asta eu am fost șofer de taxi 🤭 nu vă spun mai multe, dar vă las să descoperiți”, a scris artistul pe Instagram. 

S-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formau unul dintre cuplurile controversate de la noi. Aceștia au avut o casnicie, dar au divorțat, se împăcaseră, dar acum s-au separat din nou. Cântărețul nu mai vrea să audă deloc de cea care i-a fost pentru o bună perioadă soție, iar acest lucru a fost observat chiar pe pagina sa de Instagram. Artistul a șters toate imaginile cu fosta sa iubită, dar a și blocat-o, spre surprinderea tuturor celor care i-au admirat ca și cuplu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro