Culiță Sterp s-a întors la vechiurile obiceiuri. Ce decizie a luat cântărețul

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp s-a întors la vechiurile obiceiuri. Ce decizie a luat cântărețul © arhiva

Culiță Sterp s-a întors la vechiurile obiceiuri, iar asta nu se întâmplă pentru că își dorește neapărat extrem de mult, ci pentru că îl ultima perioadă a pus pe el mai multe kilograme, iar acum este nevoit să le dea jos.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar viața de persoană publică necesită și un bun aspect fizic, semn pentru care artistul a decis că este nevoie de o schimbare în viața lui. După ce nu a mai pășit de aproape 5 luni în sala de sport, cântărețul s-a întors înapoi acolo unde va urma să se antreneze din ce în ce mai des în perioada următoare.

Artistul nu este singur, ci are un coleg pe măsură care îl va ajuta să aibă un corp de invitat, fratele său. Cântărețul a postat pe pagina lui de socializare un filmuleț alături de fratele său prin care își anunță fanii de revenirea lui la un stil de viață mult mai sănătos, căci în ultima vreme a reușit să pună pe el mai multe kilograme. 

Cântărețul are o viață activă din punct de vedere profesional, însă nu același lucru îl poate spune și de partea personală. După ce s-a împăcat cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și cântăreața au trecut prin mai multe etape, într-un final ajungându-se tot la despărțire, care de data aceasta, se pare, ca este definitivă, după cum a mărturisit chiar artista pe pagina ei de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro