Culiță Sterp, farsă de zile mari din partea fratelui. Nu se aștepta niciodată la asta. ”Stai să vezi”

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, farsă de zile mari din partea fratelui. Nu se aștepta niciodată la asta. ”Stai să vezi” © youtube

Este bine cunoscut faptul că artistul Culiţă Sterp are o relaţie deosebită cu familia sa, iar acest lucru a fost împărtăşit de tânăr de mai multe ori pe conturile sale de socializare, cât şi prin interviurile pe care le-a oferit. Recent cântăreţul l-a avut ca protagonist pe fratele său în videoclipul unei piesă, însă fratele ”l-a răsplătit așa cum se cuvinte”, cu o farsă de zile mari.

Mereu pe drumuri către concerte și de puține ori acasă, Culiță Sterp abia dacă are liniște atunci când vine vorba de odihnă, iar pentru acest lucru este vinovat chiar fratele său, Iancu, care în urmă cu puțin timp i-a făcut o farsă de zile mari.

Celebrul manelist se odihnea pentru a putea fi în formă la un eveniment pe care trebuia să-l onoreze, însă aceasta relaxarea nu a durat pentru foarte mult timp. Fratele său mai mic, Iancu, a decis să-i facă o farsă de zile mari pe care nu o va uita prea curând. Tânărul a umplut o găleată plină de apă, iar încet, incet s-a strecurat în camera cântărețui și a aruncat-o pe el.

Speriat și ud din cap până în picioare, Culiță Sterp abia dacă a mai putut știi cum să reacționeze. S-a ridicat rapid din pat și s-a întrebat către fratele său pentru a-l pune la punct, evident în glumă. Deși inițial nu i-a picat prea bine farsa pe care Iancu i-a făcut-o, mai târziu a început să râdă și cu siguranță își va aminti de momentul ăsta mult timp de acum înainte. 

Culiță Sterp se află în vizorul presei pentru relația controversată cu Carmen de la Sălciua. Cei doi cântăreți de muzică de petrecere au fost căsătoriți, dar au divorțat la scurt timp după cununia civială. Anul trecut s-au afișat din nou împreună, dar de atunci s-a tot zvonit că s-ar fi certat iar. Acum, Culiță Sterp nu o mai urmărește pe artistă pe pagina de socializare, iar mai mult de atât, a șters toate fotografiile ei doi.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro