FOTO / Culiță Sterp, imagini emoționante cu el și fratele său. Seamănă ca două picături de apă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Culiță Sterp, imagini emoționante cu el și fratele său. Seamănă ca două picături de apă © arhiva

Culiţă Sterp este foarte apropiat de familia sa şi are o legătura strânsă cu surorile lui, dar şi cu fratele său, Iancu. Cei doi sunt mai tot timpul împreună, iar de mai multe ori Culiţă l-a lăsat să apară în videoclipurile sale.

Culiţă Sterp duce o viaţă pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Are zeci de evenimente pe an, dar de fiecare dată se întoarce acasă la familie deoarece are o legătură strânsă cu membrii acesteia. Între el și fratele său este o diferență de doar câțiva ani, iar asta îi leagă foarte mult unul de celălalt. Cei doi se aseamănă destul de bine, iar Iancu, fratele său cu siguranță a avut multe lucruri de învățat de la artist. 

Cântărețul l-a invitat de mai multe ori pe tânăr să participe în videoclipurile pieselor sale, iar mai tot timpul sunt nedespărțiți. Recent, Culiță a adaugat pe pagina lui de socializare câteva imagini cu fratele lui, dar a scris un mesaj emoționant în dreptul acestora.

”Ai putere când ai frați, cât 1000 de soldați!”, a menționat artistul. Cei doi au ales să se îmbrace la fel și să se pozeze lângă bolizi de lux pe care îi au, bineînteles prin foarte multă muncă de-a lungul vremii. 

Culiță Sterp nu duce lipsă nici de admiratoare. La fiecare eveniment unde merge, tânărul este asaltat de fane, însă până acum niciuna nu i-a furat inima. Nu știm momentan care este situația dintre el și Carmen de la Sălciua, dar din câte observam, artistul nu o mai urmărește pe pagina de socializare, ceea ce ar putea arăta un semn de despărțire. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro