Legătura dintre Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Oare cum va reacționa Carmen de la Sălciua

+3 click pentru
galerie

Legătura dintre Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Oare cum va reacționa Carmen de la Sălciua © arhiva

Culiță Sterp are zeci de evenimente pe an la care este prezent alături de alți artiști. Acest lucru s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, când cântărețul s-a întâlnit la concert cu una dintre cele mai sexy artiste de muzică de petrecere, Vlăduța Lupau. S-au fotografiat, însă ce părere va avea Carmen de la Sălciua de asta?

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează unul dintre cele mai apreciate, dar totodată, unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Cei doi artiști au fost căsătoriți, dar s-au despărțit nu foarte plăcut, însă acum spun că au din nou o relație, dar asta nu-l poate opri pe cântăreț să se pozeze alături de alte femei sexy. 

Invitat la un eveniment, Culiță Sterp a mers pentru a-și onora concertul, dar mare i-a fost mirarea când în același loc a fost una dintre cele mai apreciate și sexy cântărețe de muzică de petrecere de la noi, Vlăduța Lupău.

Pentru că au vrut să imortalizeze momentul și să-l împărtășească și cu fanii, Culiță Sterp s-a fotografiat alături de frumoasa cântăreață, iar imaginea a fost urcată imediat pe contul său de Instagram spre mirarea tuturor admiratorilor. 

Carmen de la Sălciua nu ar avea de ce să aibă motive de îngrijoarare, deoarece Culiță și Vlăduța Lupau sunt colegi de breaslă, iar asta nu poate schimba cu nimic relația de iubire dintre ea și cel cu care s-a afișat din nou împreună. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi, iar fanele sunt în delir de fiecare dată când îl văd, însă destinul face ca el să rămână alături de Carmen de la Sălciua, indiferent de situația prin care a trecut alături de ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro