Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru mama lui de ziua ei de naștere: ”Tu ești idealul meu de femeie”

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru mama lui de ziua ei de naștere: ”Tu ești idealul meu de femeie” © instagram

Culiță Sterp este stâns legat de familia sa, și chiar dacă are mereu zeci de concerte și este mai tot timpul plecat, artistul petrece orice timp liber cu mama și frații săi. De ziua ei de naștere, cântărețul i-a transmis un mesaj emoționant.

Culiță Sterp are o relație foarte bună cu familia sa și de fiecare dată vorbește despre mama și frații lui se emoționează, semn că ține foarte mult la aceștia.

Chiar dacă este mai tot timpul plecat de acasă în țară sau în afară cu concerte, cântărețul atunci când este liber își petrece timpul în familie alături de oamenii dragi lui

Astăzi pentru artist a fost o zi specială, deoarece mama lui și-a sărbătorit ziua de naștere, motiv pentru care cântărețul a postat un mesaj emoționant pentru aceasta pe contul său de socializare. Imediat după publicarea postării, fanii de pe Instagram i-au urat mamei a cele mai frumoase urări de bine. 

”La mulți ani eroul nostru, MAMA! Eu, Iancu , Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi! Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru , ai vărsat lacrimile noastre , ai suferit în locul nostru. Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale. Ești singura persoana la care alergăm daca avem necazuri , pentru că mai bine ca tine nu ne înțelege nimeni! Ai fost si rămâi cel mai bun prieten al nostru , nu doar MAMA! Atât cât vom avea zile pe pământ o să te iubim si o să te avem în grijă la fel cum ne-ai avut si tu pe noi! Tu ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea! La mulți ani încă o data! P.S. Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea! ❤️”, a scris cântărețul. 

Ceea ce ne-a atras mai mult atenția este finalul mesajului: ”Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea! ❤️” , ducându-ne cu gândul că artistul ar putea să devină în curând tată pentru prima oară. 

Culiță Sterp a format un cuplu cu artista de muzică de petrecere Carmen de la  Sălciua, dar după ce au încercat să-și dea mai multe șanse iubirii, cei doi au pus stop relației, iar acum fiecare este pe drumul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro