Dovada că pentru Culiță Sterp nu contează banii. Vă dăm un indiciu: are legătură cu bolidul lui de lux!

+3 click pentru
galerie

Dovada că pentru Culiță Sterp nu contează banii. Vă dăm un indiciu: are legătură cu bolidul lui de lux! © Instagram

Culiţă Sterp o duce bine din punct de vedere financiar, însă şi munceşte pe brânci pentru banii câştigaţi. Şi pentru că are cu ce, artistul nu se sfieşte să-şi cheltuie banii pentru a-şi îndeplini toate capriciile. Aşa s-a întâmplat şi acum, când Culiţă Sterp a decis că a venit vremea să facă schimbări serioase bolidului pe care îl conduce.

Culiţă Sterp, ca toţi bărbaţii, este pasionat de maşini, astfel că nu se uită la bani când vine vorba de mici sau mari modificări. Aşa s-a întâmplat şi acum, când a decis să-şi tuneze maşina. Ţinând cont că vorbim de un bolid de lux, este clar că suma cheltuită nu este deloc una la îndemâna oricui. Culiţă Sterp a schimbat culoarea maşinii sale, dându-i un aer proaspăt. "Îmi era dor de culoarea ei", a scris Culiţă Sterp, alături de o imagine cu bolidul său.

Culiţă Sterp, dintr-o schimbare în alta

Şi iată că finalul toamnei a adus numai schimbări în viaţa artistului. Pe lângă "hainele" noi alese pentru maşină, cea mai importantă schimbare pe care Culiţă Sterp a făcut-o în viaţa sa a fost împăcarea cu fosta soţie, Carmen de la Sălciua. Cei doi au decis să-şi mai dea o şansă, iar fanii sunt cei mai fericiţi pentru decizia luată.

Chiar dacă divorţul a fost unul dureros, cu acuzaţii de ambele părţi, ei bine, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au decis să îngroape securea războiului şi să se împace. Şi bine au făcut, pentru că cei doi par mai fericiţi ca niciodată, iar fanii îi susţin pentru alegerea făcută. Deşi au stat separaţi timp de un an, se pare că dragostea a rămas la fel de puternică, iar cei doi artişti o duc cum nu se poate mai bine atât în plan personal, cât şi în cel profesional.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest